Wandeltheater
over het leven van Jezus

 Een interactief theater, waarbij je door het decor kunt lopen en steeds weer andere scènes voorbij ziet komen met zang, dans en theater

GRATIS Plaats reserveren

Wandel-
theater

over het leven van Jezus

Interactief theater

Heb je wel eens gehoord van een theater, waarbij de figuranten voor je staan en het verhaal tot leven komt? Een interactief theater, waarbij je door het decor kunt lopen en al wandelend steeds weer andere scènes voorbij ziet komen met zang, dans en theater. Heb je dat wel eens meegemaakt?

Bijbelverhalen

Het moment om dat mee te maken komt er binnenkort aan. Je kunt namelijk op 15 december in een heel aantal Bijbelverhalen stappen. Laat je meenemen naar de bijzondere verhalen over het leven van Jezus. Het Kerstverhaal is je misschien wel bekend, maar ken je ook de verhalen van Pasen, Pinksteren en Hemelvaart? 

De Cannenburch 

In en rond kasteel de Cannenburch gaat het allemaal gebeuren. Het maakt niet uit of je gelovig bent, of dat je nog nooit van Jezus gehoord hebt. God maakt geen onderscheid, dus wij doen dat ook niet. Je bent van harte welkom! 

Hoe werkt het?

De route van het Wandeltheater duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en vindt ’s avonds plaats. Je loopt mee in een groep van 15-20 personen. Via de aanmeldknop kan je je inschrijven. De toegang is gratis en het Wandeltheater is toegankelijk voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. Bijtijds aanmelden wordt geadviseerd, VOL = VOL.
Neem gerust veel familie en vrienden mee en kom langs!   

Plaats reserveren

Vrijwilligers

Het wandeltheater is niet compleet zonder haar vrijwilligers. We draaien 100% op vrijwilligers, waardoor we hard op zoek zijn naar extra helpende handen. Heb jij tijd en zin om mee te helpen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Wandeltheater. Je krijgt er een unieke ervaring, veel plezier en leuke contacten voor terug. 

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER
Bedankt voor uw aanmelding
Het is niet gelukt uw aanvraag te versturen.

Reserveer uw plek

Wil je mee wandelen op 15 december 2023? Voel je welkom! Meld je dan hier aan. Geef voor het aanmelden je naam, contactgegevens en de gewenste starttijd door. Hopelijk zien we elkaar bij het Wandeltheater!
Er zijn 20 plaatsen per groep. Hoe meer voorkeuren u aangeeft hoe groter de kans op een plaats. U krijgt na uw aanmelding een mail of, en in welke groep, u ingedeeld bent .

We zetten nog even de belangrijkste details op een rij: